Ginio Beij

M2 Advocaten
Branche: Advocatuur
Categorie: Bouw/Vastgoed

Ginio Beij

Ginio Beij is advocaat sinds 2002. Zijn aanpak kenmerkt zich door een pragmatische instelling, waarbij een praktische oplossing voorop staat. Indien nodig kan hij echter putten uit zijn jarenlange proceservaring. Ginio is gespecialiseerd in vastgoedrecht met een focus op huurrecht (o.m. huurcontracten, huurbeëindiging, renovatie). Hij staat verder appartementseigenaren en/of VvE’s bij in geschillen omtrent appartementsrechten. Hij heeft voorts geregeld geprocedeerd over aansprakelijkheid van makelaars, zowel bij tuchtzaken als civiele procedures.

Ginio heeft tevens ervaring op het gebied van het bestuursrecht, met name het ruimtelijke bestuursrecht (omgevingsvergunningen, bestemmingsplannen) en geschillen omtrent handhaving (bestuursdwang, last onder dwangsom).

Ginio is lid van de Vereniging voor Huurrecht Advocaten. De voor de VHA vereiste specialisatieopleiding heeft hij cum laude afgerond. Ginio is voorts redacteur van het tijdschrift Huurrecht In Praktijk (HIP). Ginio doceert en geeft regelmatig lezingen over allerhande vastgoedonderwerpen.