Hellal Ghafouri

Architectenbureau Coppen
Branche: Architectuur
Categorie: Bouw/Vastgoed

Hellal Ghafouri

Architectenbureau Coppen is een creatieve werkplaats. Hier worden uw idealen gevormd en worden vertaald in praktische, betaalbare en maakbare ontwerpen en producten.

Als architect ontwerp ik met u een visie over de toekomst en vertaal dit ruimtelijk tot een harmonische totaal omgeving. Ik breng sfeer en vorm het tot een karakteristiek ontwerp. Ik verdiep me met u in uw ideale wereld. Door deze manier van werken scheppen wij een band, dit zorgt voor een passend resultaat.

Concept, inrichting en gebouwontwerp zijn vakgebieden met elk hun eigen specialismen. Met een team vertalen wij de ontwerpen tot ruimtelijk, technisch en regeltechnisch kloppende plannen. Onze gezamenlijke passie voor ontwerpen vanuit visie en functioneren van een gebouw leidt tot spraakmakende, sfeervolle of mondiale inrichtingen. Wij zijn daarom pas echt trots als onze ontwerpen niet alleen vernieuwend en mooi, maar ook praktisch en goed maakbaar zijn.

Doordat architectenbureau Coppen is opgericht in 1933, is de veelzijdigheid aan opdrachten door de jaren heen bijna niet te omschrijven. Alles wat zo’n beetje gebouwd of verbouwd kan worden, is wel eens door Architectenbureau Coppen ontworpen. Van projectmatige woningen tot kerk, van verzorgingshuis tot school, van mortuarium tot gemeentehuis, van sporthal tot zwembad, van recreatiepark tot hotels en kantoren.

Vanuit ons hoofdwerkgebied in Limburg en Noord-Brabant opereert Architectenbureau Coppen in het hele land en is zelfs actief in het buitenland.