Jan Vonk

Jan Vonk Fotografie
Branche: Fotografie
Categorie: Communicatie

Jan Vonk

Jan Vonk werkt al ruim twintig jaar als freelance fotograaf voor overheden en bedrijven zoals Gemeente Rotterdam, het ministerie van Binnenlandse Zaken, Monsterboard.nl en het Nederlands Genootschap van Burgemeesters.

Jan werkt voornamelijk op locatie. De ene keer om een gebeurtenis te registreren, de andere keer om een abstract concept zichtbaar te maken. Jan is gespecialiseerd in reportage-, portret-, architectuur en conceptuele fotografie maar weet ook prachtige plaatjes te schieten van landschappen, sportwedstrijden, producten, en nog veel meer.

Noem uw wens en Jan gaat er creatief mee aan de slag. De kracht van Jan Vonks foto’s ligt in zijn nieuwsgierigheid en persoonlijke betrokkenheid bij de objecten en personen die hij fotografeert. Hij heeft een scherp oog voor detail, omgeving en relatie. In elke foto die hij maakt, zit een diepere laag. Dat kan zitten in de manier waarop mensen naar elkaar kijken of de houding van een been. Maar ook in de verrassende invalshoek. Jan Vonk bekijkt het leven door een andere, creatievere bril dan menig ‘gewoon’ mens. Kies Jan Vonk Fotografie, als u foto’s in een betekenisvolle context nodig heeft.