Zabih Etemadi

LOYR advocaten
Branche: Advocatuur
Categorie: Zakelijke dienstverlening

Zabih Etemadi

Zabih is werkzaam bij de specialisten van LOYR advocaten op het gebied van ondernemingsrecht en contractenrecht. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de sectie Sport & Recht, waarbij hij adviseert en procedeert voor diverse cliënten uit de sportwereld.

Zabih is actief geweest als topsporter. Hij heeft gedurende zijn carrière als profvoetballer bij SC Heerenveen, SC Cambuur en FC Groningen gespeeld. Door op dit moment begeleiding en advies te geven op het speelveld van onderneming en topsport, combineert hij zijn voetbalachtergrond met zijn juridische expertise als advocaat.

Heeft u behoefte aan een deskundige advocaat die u optimaal kan adviseren in de juridische aspecten van uw onderneming? Dan bent u bij Zabih aan het juiste adres.

Een snel en passend advies. Dat is wat u krijgt wanneer u Zabih inschakelt. Zijn doel is, om zo effectief mogelijk tot het beste resultaat te komen voor u als klant. Daarbij maakt hij duidelijke afwegingen tussen de kosten en baten die daarmee gepaard gaan. Heeft u een zaak waarbij u juridische hulp kunt gebruiken? Twijfel dan niet en win advies in bij Zabih Etemadi van LOYR advocaten.