Ontbijt je mee?

Maak Kennis met BNI Royaal Amsterdam

Nieuwsgierig naar echt effectief netwerken? Kom een keertje langs en ontbijt met ons mee op vrijdagochtend in het Witte Huis op IJsbaanpad 45.

Je maakt kennis met 30+ enthousiaste ondernemers, die stuk voor stuk weten dat mond-tot-mond reclame de meeste business oplevert. Ook krijg je de kans om je eigen onderneming in 60 seconden te presenteren aan alle aanwezigen. De kans is groot dat dat je al waardevolle leads oplevert.

Uw eerste bezoek en kennismaking met BNI Royaal Amsterdam

Bent u enthousiast geraakt en wilt u graag meer weten over BNI Royaal Amsterdam, wat het nu precies is en wat het inhoudt? Bezoek dan ons chapter op de vrijdagochtend en ontbijt gezellig met ons mee. Laat u verrassen door de diversiteit van ondernemers, hun ideeën en strategieën, en wat de ondernemers voor elkaar kunnen betekenen. Het resultaat mag er zijn, zo hebben we elkaar in 2018 € 508.000 aan omzet gegeven!

Uw netwerk en business laten groeien?

Dé manier om uw business te laten groeien is door aanbevelingen vanuit uw netwerk. Deze manier van marketing en adverteren is door mond op mond reclame uw beste visitekaartje!
Door deze manier van zaken doen zijn er gevallen bekend die tot tientallen extra klanten leiden! Wilt u ook succesvol zaken doen met BNI Royaal Amsterdam?
Meld u aan voor het BNI ontbijt op de vrijdagochtend. Elke vrijdag komt het chapter van BNI Royaal samen in het Witte Huis in Amsterdam.
Na het gezellige ontbijt starten we met het openen van ons netwerk en gaan opzoek naar warme ingangen bij bedrijven waar wij mee in contact willen komen.
De nieuwe leden worden voorgesteld door de chapterdirecteur, vervolgens krijgt elke deelnemer 1 minuut om zichzelf voor te stellen tijdens een pitch.

Ontbijt gezellig met ons mee!

Bent u geïnteresseerd in BNI royaal Amsterdam? Ontbijt gezellig met ons mee en maak kennis met BNI en haar leden!
Vul het formulier onderaan de pagina in en wij nemen direct contact met u op.

Locatie: Het Witte Huis, IJsbaanpad 45, Amsterdam
Tijd: Iedere vrijdagochtend van 7:00 tot 9:00
Kosten: €20,-