Over BNI

Netwerken is van levensbelang voor ondernemingen en ondernemers. De concurrentie en het aanbod is groot en consumenten en opdrachtgevers kiezen bij voorkeur voor vertrouwde leveranciers.

Business Network International (BNI) biedt ondernemers een positieve en gestructureerde omgeving om waardevolle, zakelijke aanbevelingen uit te wisselen met andere (lokale) ondernemers. Via een marketingstrategie waarbij leden met elkaar vertrouwen opbouwen, ideeën en contacten uitwisselen en daardoor elkaar kunnen introduceren in hun netwerken. Zo helpen zij elkaar om hun onderneming en omzet te laten groeien.

Waarom BNI Royaal Amsterdam?

BNI is de grootste zakelijke netwerkorganisatie ter wereld. Inmiddels telt BNI wereldwijd meer dan 150.000 leden, in ca. 6600 chapters in meer dan 50 landen. Tezamen realiseerden de leden meer dan 5,4 miljoen aanbevelingen voor elkaar. Die aanbevelingen resulteerden in een totale waarde van 4,3 miljard euro!

Over BNI Royaal Amsterdam

BNI Chapters

BNI onderscheidt zich op twee belangrijke punten. Zo kent BNI branchebescherming: per chapter kan per branche slechts één vertegenwoordiger lid zijn. En BNI biedt, naast gestructureerde bijeenkomsten, ook andere tools om ondernemingen en ondernemersvaardigheden te laten groeien. Bijvoorbeeld met een uitgebreid pakket aan trainingen en workshops.

Deel uitmaken van een BNI chapter is deel uitmaken van een verkoopteam met meer dan 25 leden! Elk lid draagt de visitekaartjes van de andere leden bij zich. Als zij iemand tegenkomen die op zoek is naar een product of dienst van een collega-lid dan overhandigen zij het betreffende visitekaartje en leggen zo mogelijk ook meteen het contact.
Steeds meer leden werven hun nieuwe klanten vooral via het BNI netwerk; van het eigen chapter en van andere chapters in Nederland of daarbuiten. Geven loont dus!

Geven loont

Het BNI-concept is even simpel als effectief. De basis ligt in het principe “Geven loont” ofwel “wat je weggeeft, komt bij je terug!”. Dat het werkt, blijkt telkens weer uit de zorgvuldig bijgehouden statistieken van aanbevelingen en omzet in onze chapters. Er zijn zelfs leden die in twee jaar zo’n 50 nieuwe klanten hebben gekregen!
Mond op mond reclame vanuit het BNI netwerk werkt, laat je overtuigen en maak kennis met BNI Royaal Amsterdam. Meld je aan voor het ontbijt op vrijdagochtend.

Wil je ook meer business? Kom een keer kijken.